Aankomende evenementen

september 2024
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!

Datum

11 sep 2022
Verlopen!

Tijd

16:00 - 18:00

Pieter Verelst – TEN AARZEL

Cabaret in Het Zevende Huis

 

Al eerder stond hij voor een bomvol Zevende Huis in 2020 en hij is er weer met een heel nieuw programma: acteur en cabarettalent Pieter Verelst uit België. Op zondagmiddag 11 september tijdens de Culturele zondag Gorinchem spuit hij vanaf 16:00 zijn geniale en muzikale onzin het huiskamertheater in. De voorstelling is op basis van donatie te bezoeken. Wilt u zeker zijn van een plaatsje is het aan te raden tijdig te reserveren via info@zevendehuis.nl.

 

Hij wilde dierenarts worden maar viel flauw bij een bevallende koe. Nadat hij in 2019 het Cameretten-festival won ging het snel. ‘Briljant Absurdisme’ sprak De Standaard en “ Elke seconde spannend” loofde het Theaterparadijs over zijn eerste show “Amai”. Nu staat hij met zijn tweede show “Ten Aarzel” in het Zevende Huis. Met de confetti van de eerste keer nog tussen de planken kijken we uit naar deze spetterende performance. Zelf schrijft hij erover:

De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid Maar dan heb je hem nog niet zien schuimbekken. In dat schuim steek ik een glimmende bit. En dan stijger ik op. Zonder stijgbeugels! En Bruno voelt meteen “Hey, dit is mijn baasje”. “Deze meester mag mij wel berijden”. Wat een droom…

 

Het Zevende Huis vindt u in de Knipsteeg waar de koffie en thee klaar zullen staan.