Home Events - Het Zevende Huis Het Zevende Huis Cultuurnacht in Het Zevende Huis.

Aankomende evenementen

september 2024
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!

Datum

07 jun 2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 23:55

Cultuurnacht in Het Zevende Huis.

Op vrijdagavond 7 juni is er, in het kader van de Cultuurmaand in Gorinchem de Cultuurnacht. Het Zevende Huis presenteert het volgende programma:

  • Van 19.00 tot 19.50 een concert van de Kids van de Zangwerkplaats.
  • Om 21.00: de Vale Gieren. De Vale Gieren gaan al best een aantal jaren mee en hebben al veel optredens buiten en binnen de regio op hun naam staan. Zo staan ze dit jaar voor de derde keer op het Gorinchemse Hippiefestival. Ze hebben ondertussen al een niet te verwaarlozen aantal eigen Nederlandstalige nummers op hun repertoire staan. In de teksten worden veelal moeilijke levensvragen op een luchtige manier behandeld.
    Daarnaast spelen ze allerlei covers, die op niet al te serieuze wijze naar eigen hand worden gezet. Dat kan variëren van The Beatles tot Ria Valk, van Cornelis Vreeswijk tot Madonna. Plezier voor muzikant en publiek staat bij de Vale Gieren hoog in het vaandel, want de Vale Gier is een gezelligheidsdier.
  • Om 21.45 kunt u gezellig meezingen (tot het donker is) in de tuin van Het Zevende Huis. Helga Buitelaar leidt op haar bekende wijze een geweldige zangsessie. Je hoeft niet te kunnen zingen. Er wordt geen bladmuziek gebruikt. Kom gezellig meedoen!
  • Om 22.45 doen de Vale Gieren nóg een set.

Kortom: een gezellig evenement!