Wie zijn wij?

Helga Buitelaar

Helga studeerde dwarsfluit en schoolmuziek. Muziek is haar beroep. Ze speelde in allerlei folkformaties, middeleeuwse muziek, maakte kleinkunst programma's en zong in allerlei bandjes (oa Janis'Pearls). Ze speelt van allerlei instrumenten en geeft muzieklessen op basisscholen in en rond Gorinchem. Ze heeft Zangwerkplaats Gorinchem opgericht die ook in Het Zevende Huis repeteert. Daar geeft ze ook dwarsfluitlessen.

Image

Johan van Drunen

Johan is van huis uit drummer maar speelt ook gitaar, zingt en schrijft liedjes en teksten. Vanuit een verregaande belangstelling voor geluidregistratie kwam de wens om een studio te verwezenlijken in Het Zevende Huis. Johan neemt solisten op, vocale ensembles, bandjes en natuurlijk ook het eigen werk.

Image

In November 2015 kregen ze wat, Johan en Helga. Het zal je niet verbazen dat er eerst Cd's werden uitgewisseld toen volgden er liedteksten en daarna levensverhalen. Het werd de start van een wervelend leven samen. In 2017 kochten ze het huis aan de Hazewindhondstraat. In een paar maanden verbouwden ze het huis en werd de stadsschuur geïsoleerd en ingericht als oefen/lesruimte, opname studio en podium.