Aankomende evenementen

september 2024
oktober 2024
Geen evenementen gevonden!

Datum

09 jun 2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 18:00

Thom Gerrits

In de voorstelling “Dit zijn de Echte” tackelt Thom Gerrits de grote vraag: waarom is hij nou gelukkiger dan de rest? Met meeslepende verhalen, liedjes en rapnummers neemt hij je mee op reis in een voorstelling vol wendingen. De oplettende kijker ontdekt misschien wel het geheim voor een leven vol controle en geluk en de onoplettende kijker wordt misschien wel het gelukkigst!

Thom speelt overal en nergens met zijn solovoorstelling, organiseerde cabaretavonden en maakte in het verleden furore met zijn cabaretgroep Simpleton. Hij bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2022. Nu is hij aan het toeren met zijn eerste avondvullende programma. Het Leids Cabaretfestival vond em een energieke jonge hond. In het juryrapport van Amsterdams Kleinkunstfestival stond: Thom heeft duidelijk een krachtige theaterpresence en staat stevig op het toneel. Hij weet goede, harde overgangen te maken. Hij is slim, snel, handig met taal en presenteert mooie vondsten.

Er zijn twee voorstellingen van 45 minuten: om 15.00 uur en om 16.00 uur. Er staat een hoed voor de speler, de koffie , thee en lekkers zijn gratis. Het is de laatste voorstelling in het Zevende Huis voor de zomerstop.